Ze noemen ons klanten maar behandelen ons als honden

Uitbuiten loont!

Peter Dibbets ervaart de tegenprestatie voor zijn uitkering als dwangarbeid. Foto: Theo Kock

Peter Dibbets ervaart de tegenprestatie voor zijn uitkering als dwangarbeid. Foto: Theo Kock

Daar heb je hem weer, die echte ouderwets Nederlandse VOC mentaliteit van uitbuiting en dwangarbeid! De gemeente Aalten en de gemeente Oude IJsselstreek geven het goede voorbeeld, door steuntrekkende dwangarbeiders aan het werk te zetten om kunstbloemen te vouwen en enveloppen te maken. Wat levert dat nou op, zo’n staaltje dwangarbeid? Nou deze slavendrijvers houden er jaarlijks zo’n half miljoen aan over en dat met tachtig slaven aan het werk zonder loon in een oude fabriekshal.

Even rekenen:

€ 500.000 Euro gedeeld door 80 slaven komt neer op € 6250 winst per jaar per slaaf. We hebben op dit moment ongeveer 400.000 potentiële slaven in Nederland die een bijstandsuitkering hebben. 400.000 x 6250 maakt 2.500.000.000, oftewel 2,5 miljard per jaar! Tja, zo los je wel ff je begrotingstekort op. Daar hebben we het mensen, 2,5 miljard dat is wat uw mensenrechten waard zijn. 2,5 miljard per jaar is wat er voor nodig was om de verenigde slavenstaten van Europa op te gaan bouwen.

Bed brood en bad

Voor de bühne voert de politiek een showtje op en wordt er gehakketakt over hoe uitgeprocedeerde illegalen opgevangen dienen te worden. Het gaat over bed bad en brood, en zolang u daar maar naar blijft staren mist u wat er werkelijk gaande is, namelijk dat wanneer de roverheid klaar is, dat bed bad en brood het enge is dat de Nederlander als rechteloze loonslaaf nog over zal hebben.

China, Korea en andere zogeheten lage lonen landen zullen er nog een zware dobber aan krijgen om tegen Europa op loon te concurreren wanneer dit tuig klaar met ons is.

En weet u wat het hilarische is van deze ontwikkelingen? Dat die roverheid die dus nu gewoon weer bezig is met het uitbuiten van steuntrekkende dwangarbeiders deze uitkeringstrekkers beschuldigd van uitbuiten en potverteren… Wanneer wordt ik nu eens wakker? Ik heb deze nachtmerrie onderhand wel een keer gezien, ow wacht…

Bron: Urubin 27-04-2015

Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Share on Facebook0Share on Tumblr0Share on Google+0Pin on Pinterest0Email this to someonePrint this page

One Response to Uitbuiten loont!

 • 650.000 werkzoekenden op 150.000 vacatures met specifieke eisen.
  150.000 uitkeringgenieters/profiteurs/labekakken.
  Zijn er nog altijd 350.000 banen tekort.
  Volgens mij is dan de werkgelegenheid het probleem.

  En onderstaande maatregel door de overheid zal de werkgelegenheid waar je een normaal salaris/loon kan verdienen niet verbeteren, of wel?

  Hoe men het ook noemt werken voor uw uitkering stage of arbeidservaring/werkritme opdoen zonder perspektief op een echte baan zonder arbeidsrechten met de dreiging je te korten of stopzetten van je uitkering en zo in de schulden en onder het sociaalminimum te drijven is ook nog eens dwangarbeid.

  En de bedrijven waar je onder dwang moet gaan werken betalen helemaal niets en hebben zo een gratis dwangarbeider via de socialedienst/bijstand.

  Ze ontslaan zelfs personeel en vervangen deze met de gratis dwangarbeiders.

  Betaald de werkgever toch loon of een bijdrage dan nog krijgt de uitkeringsgerechtigde/werkzoekende alleen zijn bijstandsuitkering betaald uit de socialevoorzieningen die worden opgebracht door alle belastingbetalers via premie volksverzekeringen en belasting op uw salaris/inkomen.

  De re-integratie industrie kost €6,5 miljard per jaar.
  Dat wordt ook weer bekostigd via de loonbelasting en premie volksverzekeringen.
  Premie volksverzekeringen is op dit moment 33% van uw bruto salaris!

  Dit wetende nu vindt u het dan nog steeds goed?
  En bedenk wel dat u zomaar eens de volgende bent als dit steeds meer gemeenten samen met werkgevers en bedrijven gaan doen.
  En denk niet dat u niet vervangbaar bent want dat is uiteindelijk iedereen!

   http://www.doorbraak.eu/het-grote-dwangarbeid-overzicht/

   http://www.doorbraak.eu/rechter-verwerpt-standaardlesjes-op-tijd-komen-voor-werklozen/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *