Ze noemen ons klanten maar behandelen ons als honden

Maarten Struijvenberg over ‘De Tegenprestatie’ in Rotterdam

WeAreChangeRotterdam heeft afgelopen donderdag wethouder Struivenberg geïnterviewd:

Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Share on Facebook0Share on Tumblr0Share on Google+0Pin on Pinterest0Email this to someonePrint this page

2 Responses to Maarten Struijvenberg over ‘De Tegenprestatie’ in Rotterdam

  • Jammer dat de kritiek op het beleid niet erg handig wordt geformuleerd. Struijvenberg heeft overigens sowieso geheel geen boodschap aan kritiek. In de gehele documentaire heeft hij geheel geen kritiek herkend. Nogal merkwaardig als je documentaire hebt gezien. Er wordt geheel zichtbaar aan een werkloze ten onrechte een strafkorting van 30% opgelegd.

    De man is vooral narcist en slecht bestuurder. De uitstroom uit de bijstand wordt onder meer door de ombudsvrouw en draaideur genoemd. Veel mensen zijn binnen 6 maanden weer terug in de uitkering. Het interview is tekenend voor de man. Werklozen werken langer dan 3 maanden met behoud van uitkering, slechts een klein deel stroomt door naar een normale baan en er zijn er zeker geen 100 geplaatst in Rotterdam Zuid. Struijvenberg is een klein jongetje dat met zijn vingers in zijn oren staat te schreeuwen dat hij niet stout is geweest. En dat zal hij blijven doen. De zwakste groepen in de Rotterdamse samenleving zijn het slachtoffer van zijn aanpak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *