Ze noemen ons klanten maar behandelen ons als honden

Kabinet gaat nu zelf te ver in het leegplunderen van bejaarden en armste volgens de PvdA

AMSTERDAM-NOIR- CBP neigt naar hongerdood en zelfmoord voor ‘Jan met de Pet’ als oplossing van Kabinet Rutte IIwerkloosheid.
Langzaam maar zeker dringt ook in het “Lieg en Bedrieg Kabine” door dat ouderen en allerarmste er komend jaar wel weer erg bekaaid vanaf  komen. De bijstandsgerechtigde en de mensen met een zeer karig pensioentje gaan er vrolijk komend jaar op achteruit. Na CDA, SP en 50Plus wordt nu tevens door de PvdA geëist dat het kabinet de koopkracht van senioren gaat verbeteren. Over de aller armste zwijgen de corrupte ‘Twee-Petten-partijen“als het graf.

CBP is Gestoord of Corrupt. ‘Playboy Samsom’ zal het u uitleggen wanneer hij terug is van zomerreces (3 juli t/m maandag 31 augustus 2015 .)

De jongste cijfers van het Centraal Planbureau (CPB) zijn juichend over de economische groei van volgend jaar wat op zich al niet te begrijpen is, gezien het feit dat er 2.5 miljoen mensen zuchten onder de armoedegrens. De armoede is nog nooit zo groot geweest in “Banana-Fraude Nederland”. Het wordt hoogtijd dat de Ratten in pak Top van het CPB worden opgenomen in een TBS-kliniek uit Landsbelang. Maar misschien bedoelt het CBP dat het goed gaat met de economie om dat de Royaals tijdens en na hun vakantie lopen te smijten met geld als nooit te voren. En dat de PvdA Maffia Vastgoed handelaar Ronald Plasterk de ene na de andere miljoenen kostende Villa loopt te kopen. De economische groei wordt berekend op 2,4 procent, veel hoger dan twee maanden geleden nog werd aangenomen (kuch). Maar waar werkend Nederland er fors op vooruitgaat(= Verdeel en heers), leveren gepensioneerden volgend jaar gemiddeld 1,1 procent in en de Bijstandsgerechtigde ‘Kapo Jetta Klijnsma- Slaven’ 0,3 procent in. Wat voor de laatste groep weer een dag minder eten betekend „Niet evenwichtig”, vindt PvdA-Kamerlid Nijboer in een zeldzaam moment van menselijkheid. Hij eist dat het kabinet gaat kijken hoe de schade voor ouderen beperkt kan worden. Dat kan bijvoorbeeld door via toeslagen en de belastingen geld richting senioren te schuiven (kuch) bralde het Pvda-hoertje van de VVD Nijboer. M.a.w daar horen wij nooit meer iets van. En de VVD-misdaadgroep lacht weer in zijn vuistje, want de aller armste en zwakste zijn weer eens strafloos genaaid in hun reet door het Kabinet.

Bron: Steve Brown & Street Soldiers

Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Share on Facebook0Share on Tumblr0Share on Google+0Pin on Pinterest0Email this to someonePrint this page

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *